Beggg Kaynanam rüyasında kızımız olduğunu görmüş🧚🏼♀️ Salı günü gideceğiz belki öğreniriz bakalım rüyası doğru çıkacak mı hayırlısııı😅
anneoluyoruuumm16 Beggg etraftaki herkes erkek diyor ben kız hissediyordum ama dün ruyamda peygamberimizin sakalıni öptüm diyanet yorumu hamile bir kadın gördüyse bebeği erkek olacak diyor. Artık erkek olacağını düşünüyorum
Beggg Sila66 hahah prensesss sağlıkla gelsin🧚🏼♀️💓 biz de şu ana kadar sadece kaynanam gördü ben ve eşimde tık yok😅 ama başından beri kız hissediyorum bakalım ne olacak 👼🏻
Sedosh Seninki rüyasında görmüş benimki kız istiyordu istihareye yatmış bende kızdım böyle şeyler için ne alaka ne farkeder kız erkek diye sonuç olarak oğlum oluyor🥰
Beggg Sedosh dün biraz konuşmuştuk salı günü doktora gideceğiz belki öğreniriz diye o da rüyasında görmüş o günün gecesi kız olduğu haberini veriyormuşuz bizim için de kız erkek farketmiyor sağlıklı huzurlu bir bebe olsun gerisi mühim değil🤩
Esra1139 Beggg rüya değil de hisse güveniyorum kızım da herkes erkek dedi bı ben kız demiştim bunda da erkek dedim hatta öğrenmeden erkek kıyafeti aldım sırf biliyodum demek için shshhs sonuç yine yanilmamisim anneler hisseder😍
Beggg Esra1139 bana da herkes erkek diyor ama ben kız hissediyorum başından beri bakalım hissim doğru çıkacak mı benimde😍
Esra1139 Beggg kız istiyosan doğru çıkar ins canım kız çocuğu çok güzel cidden o nazlari bizi bitiriyo daha bir buçuk yaşında dudak buzup kusuyo içimiz gidiyo valla😍😍