umranaktas28 Merhaba hanımlar. Bir sorum olucaktı 10 yaşında skolyoz ameliyatı geçirmiştim omurgamda platin var fakat normal doğum düşünüyordum doktorum ise sezaryen olmamı önerdi. Böyle olupta normal doğum yapanınız varmı? Varsa nasıl geçti doğum😊
Elifce123 umranaktas28 Merhaba Bende 13 yasımda oldum skolyoz omurilik ameliyati bendede var platin ama normal doğum yaptım canım Hatta doktora sor dediler sordum ortepedi doktoru doğumla bi alakası yok dedi normal doğum yaptım
umranaktas28 Elifce123 ya öylemi normal doğum çok istiyorum her şey yolunda giderse Bende ortopedi doktoruma danışacağım. Peki platine herhangi bir zararı oldu mu kayma vs. Farklı bi zorluk yaşamış mıydınız
Elifce123 umranaktas28 hayır kayma vs olmadı öyle kolay kayma olmaz ki canım hem. Valla ben hiç zorluk yaşamadım çok şükür ilk doğumum normaldi. Şimdi 25. Haftalık hamileyim inşallah buda normal olur
umranaktas28 Elifce123 valla etraftan dolma söylenen sözlerle soruyorum bende çok teşekkür ederim şçim rahatladı gerçekten 🥺 Maşallah inşallah her şey gönlünce olur🐣
Elifce123 umranaktas28 Tabiki yinede ortapedi doktoruna danışın siz Etrafada çok kulak asmayın Aynı ameliyati bende oldum çünkü Amin inşallah Sizinde herşey gönlünüzce olur inşallah 🙏