Herseyguzelolsun7 Merhabalar, bugün cesaretimi toplayıp ilk defa demir ilacına başladım. Bugüne kadar hiç kullanmamıştım. Yarım saat oldu içeli, yan etkilerinden çok korkuyorummmm 🥺tanımadığım ilaçlardan hep çok korkarım zaten
Yazmelegi_ Herseyguzelolsun7 mide bulantısı yapabilir bende yapmıştı dedim doktora başka ilac yazdı onu içiyorum sıkıntı olmuyor bide ilacı içtikten 10 15 dk snra Portakal elma tarzı meyve yerseniz az da olsa fayda ediyor
sidames Herseyguzelolsun7 ben de aylardır içiyorum sabah aç karnına bir saat bir şey yemiyorum ama hiç yan etki yaşamadım sadece büyük tuvaletin renginde koyulaşma oldu ama sorun olmadı içinizi ferah tutun 🌸
izlmisik-16 26 haftalığım en başından beri bu ilacı içiyorum ve sabah içmemem gerektiğini anladım aşırı bulantı yapıyor o yüzden akşamları içiyorum.. bulantı dışında bi yan etkisini görmedim ..
Herseyguzelolsun7 Gece uyumadan hemen önce içeyim bundan sonra Ben ilkini özellikle gündüz içtim ilaç alerji vs yaparsa doktor imkanım olsyn diye 😅aşırı endişeliyim nedense demir ilacına karşı
rumeyshaan Herseyguzelolsun7 sabah ac karnina nerden baksaniz 3 aydir kullaniyorum korkmayin bu kadar bebeklerimiz icin gerekiyor
Hilalclk Ben gece uyumadan içiyorum yıllar önce dahiliye doktoru öyle demişti iştahını açmasın diye hemde Sabah aç karına triod ilacı içiyorum bi yan etkisinin görmedim şükür ki