32Annee Evet arkadaşlar nerden hangi marka aldiniz internette araştırıyorum ama görerek almak istiyorum aslında tavsiye edebileceğiniz yerler var mi
Mumuu 32Annee park yatak tavsiye etmiyorum, sadece tasınabılır oldugu için almayın derim. Sallanıyor ama sallanmaaı güzle değil sallanıyor bile denmez buna. Sunny baby tiamo aldım 2 kere yattı oglum suan letgoda satısta 👎
Tubagrnc 32Annee henüz kullanmaya başlamadık ama baby plus kuş evleri modelini ve kraftın visco pamuk karışık park yatağını aldım çok içime sindi çokta ucuza aldım ideal bence tavsiye ederim ikisi 500 lira tutuyor
Kbrdrmr 32Annee hiç tavsiye etmiyorum kızım hiç yatmıyor yükseklik çok yüksek düşer alçaktA çok alçak memnun kalmadım yani
Haticeozturk Ben tayinci olduğum için park yatak aldım ilk kurduk bakdim güzel kaldırdık doğuma yakın kurcsz baybmalldan 400 e aldım Indirimdeydi yatak hariç bayb2go aldım zaten 3 yaşında falan oda alırım pahalı bir şey almadim o yuzden
Selimunl Valla tercih meselesi ben 2,5 yıldır park yatak kullanıyorum oğluma memnunum iki katlı doğumdan itibaren kullanıyorum e bebekten aldım
Nisay60 Hulya06 Çok doğru bi tercih yapmışsınız hülyacım 😊 kraftan şaşmamak lazım biraz fiyatı fazla oluyor ama kalitesine değer :)
ozgens Kraft calipso elite aldım e bebekten 855liraya .İçine de yataştan 70-120 %100 pamuk yatak aldım. Gayet güzel oldu. Bebeğimi sallamayı düşünmediğim için ve 7-8ay kullanacağım için aldım. Bu sürede odasını hazırlayacağız oyuzden böyle tercih ettim.
NurDemir Kraft Calipso elite.içine de Kraft yataş pamuk yatak aldım 840 tl beşik,204 tl yatağı için verdik.dönencesi var çok güzel ışıklı ninni söylüyor titreşimi var,isterseniz sabit isterseniz de sallanır pozisyonda kullanabilirsiniz.babymall mağazasından tüm park yataklara baktık en güzeli kesinlikle buydu.inşallah hayırla kullanmak da nasip olur.
32Annee NurDemir bende Kraft Calipso elite yi beğendim internetten almayı düşünüyoruz ama görerek almak daha mantıklı gibi 🤔
Agg0207 Kraft joy modelini begendik bizde onu alicaz buyuk ihtimalle e bebekten bence park yataklar cok kullanisli
NurDemir @32Annee tabiki de imkanınız varsa görerek alın ama imkan olmazsa da gönül rahatlığıyla tavsiye ederim 👍🏻
32Annee NurDemir İstanbuldayım açıkçası pek de görerek alma imkanım yok internetten almak daha kolay olucak. Inş bende memnun kalırım
NurDemir @32Annee ben hemen her markaya baktım hakikaten kaliteli ve güzel bir duruşu var memnun kalacağınıza inanıyorum 🙏
Brighton NurDemir merhaba siz hangi park yatağı kullanıyorsunuz acaba bende almayı düşünüyorum. Prego kullandim memnun kalmadım