Nur3461_ Ben Osende markasının iyot ve metil folat birleşimini kullandım ve bol bol hurma yedim. Çok şükür gelişim konusundan bebeğimin önden gittiğini söylüyor doktorum. Yaklaşık 3 senedir çeşitli Türk ve yabancı doktorlardan sağlıkçılardan ve bütüncül tıp uzmanlarından eğitimler alıyorum. İnanın ben de bu şekilde bakmıyordum ama işin içine girip biraz farklı taraftan bakmaya başlayınca, az biraz araştırınca zaten bir daha çıkamıyorsunuz bu sistemden. Hekim gibi hekimlerimize saygım sonsuz elbette onların aldığı tıp eğitimiyle bizim bilgimiz bir olamaz ama şöyle bir geriye dönüp bakıldığında dünya sağlık örgütünün sistemiyle düzenlenen sistemdeki sıkıntılar gözle görülmeyecek gibi değil. Daha şunun 40-50 sene öncesinde Amerika’da bile İbni Sina nın tıp kitapları ile ihtisas yaparlarken şimdi DSÖ nün başında doktor bile olmayan, yalnızca kendilerini korumaya alan, uyguladıkları hiçbir tedavinin arkasında durmayan üstüne üstlük tüm sorumluluğu hastaya aldıran bir sistem var karşımızda. O yüzden güvenmemek sorgulamak hepimizin en doğal hakkı diye düşünüyorum