Azeri2023 Adetime 4 gün var gebelik testi yapsam gözükürmü aceba? Fazlasıyla belirtilerim var hiss ediyorum hamileyim ama bi türlü test yapamadım
Yazmelegi_ Azeri2023 erken gebelik testinde gözükedebilir gözükmeyedebilir içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın 🌸
MugeGuness Azeri2023 erken gebelik testiyle yapabilirsiniz. Normal kaset testte belki çıkmayabilir. Erken gebelik testleri daha hassas oluyor
Gizotto Azeri2023 benim 1 gün geçmiş olmasına rağmen erken gebelik testinde çok silik çıkmıştı. Bence yapmak için henüz erken :) Dilerim sonuç gönlünüze göre olur.
gulsahyukksel Görünme ihtimali var ama çok erken çıkmayabilir. Negatif görünce sarsılmayacaksanız yapın birkaç gün sonra tekrarlarsınız. İnşallah dilediğiniz gibi olur💓
annesinin_kelebekleri Ben adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif dahada yapmadim korkuyorum negatif diye 2 gün adetim gecikti beklemeyi düşünüyorum 10 gün falan
mombarbie_ Dün yaptım sabah bat 28 negatifti şuan aşırı kasık ve bel ağrılarım var tekrar negatif görmek istemediğim için gecikmeyi bekleyeceğim