Mozlemnur 2prensesannesiiii 20 mayıs demisti 19 olabilirmi diye rica ettim kırmadı resmi tatil ama nasil olur bilmiyorum
2prensesannesiiii Mozlemnur 19 mayıs çok güzel bir tarih olur olursa🥰🙏🏻 Sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏🏻
Senayl34 2prensesannesiiii şuan 36+5 hafatligim normal istiyorum artık ne zamn gelirse 😅🤣 ama 19 Mayıs gibi görünüyor
Mozlemnur 2prensesannesiiii aynen guzel bir tarih ama dogum korkusunh bir turlu atlatamiyorum sizinde basladi mi
Satilmis-eymen Tugbaelif33 bizimde 10 Mayıs 39+2 oluyo 38 de alsak olmazmi dedim ben ama erken oldugunu söyledi doktorum 38.hafta neden erken olsun ki
2prensesannesiiii catandgirlmom bizimkide öyle ama erken doğum riskim var diye baktı erken galiba🥲 %90 sezeryan dedi ama🥲
catandgirlmom 2prensesannesiiii nasıl risk oldu erken doğum bende dualar ediyprum inşallah 38 de gelsin diye 😂😂 38. Haftada ne yapsam gelir bebiş çünkü bu hafta iş yerinde izne ayrılıcam bebişin bizi bekletmemesi lazımm 😂
Deletedmom_116 2prensesannesiiii hastaneye gitmedim ama var ağrım Uyutmuyo bazen 🥺 kasilmamda var ara ara
Deletedmom_116 2prensesannesiiii Aşko gelcek artık niyetti belli 😂😂Dr ler Mahvediyo Doğru düzgün birisi yok
Deletedmom_116 2prensesannesiiii Dogrurum😂😂😂Şaka bı yana bakalım devam ederse gidicem Bugün arttı tam babasının doğum gününde😬
muser24 Uygulamaya göre 19 Mayıs, inşallah normal doğum olacağı artık ne zaman gelirse. ağrılarım var, bugün kontrolüm vardı, doktora söyledim, bebek aşağıya doğru inmeye başladığı için normal dedi.
gggb Bugün kontrolümüz vardı 37+2 yiz sezeryan istiyorum 40 a kadar beklemek riskli olurmuş bilmiyorum ne olucak doktor her anda gelebilir dedi 🙈🙈
2prensesannesiiii gggb sezeryan düşünüyorsan 38 de alsınlar bitsin gitsin kuzum😂 normal istiyorsa bekle 40 ı 🥰🙏🏻 Sağlıcakla gelsin inşallah 🙏🏻
Deletedmom_116 2prensesannesiiii Bakalim kuzu Ara ara geciyo sonra gene geliyo yalancı diyende var ama Ne bilim ya