Meribiri1 2prensesannesiiii üç aydır grup pilatese gidiyorum evde de bişeyler yapıyorum ama bakalım ne zaman açılacak yol
sidames Ozlemmisss heyecandan önce korku var acayip korkuyorum uyusmazsam hissedersem sonradan toparlanamazsam gibi korkular sardı dört bir yanımı 🫣 bir yandan da diyorum sanki bitek sen doguruyosun bisaate olcak bitcek😂 sizde durumlar nasill
2prensesannesiiii Sumeyye1234 ben 37 de doğursam şükredecem 🥲 benim bebem 31 de gelmek istedi doğumu durdurdular kuzum hastanede yattım o yüzden 36 dan sonraki hafta için korkma hiç ben korkmuyorum 🥰🙏🏻Bu haftayıda atlatırsam hayırlısıyla gelsin 🥰
Ozlemmisss sidames y heyecanlıyım ama öyle panik bi halim yok bende daha çok korkuyorum 🤦🏻♀️ saat 8 dedi. Hadi hayırlısı olsun hepimiz için 🥰
Ezgiliiii 2prensesannesiiii bence resmî tatilde yapmayın büyüyünce doğum gününü hiç bir zaman okul ve iş arkadaşları zamanında kutlayamicak hep bir gün önce ya da sonra kutlama olucak tatile denk geliyor diye ben istemezdim açıkcası
Bsrsnckl Mhtpkts ben özele gidiyorum 36 haftalık banada gün vermediler 38 hafta 3 4 günlük olunca alırız dediler tabi erkenden olabilir diyorlar bende kendimi 10 11 mayısa hazırladım kendi kendime gün verdim 😃
61lazkizi61 2prensesannesiiii normalde son günümüz 18 mayısta ama sancılar çoğaldığı için 5 mayısta 38+0 olduğu gibi alacak beklerse tabi🫣
Happyymama Pas_sion benimde 36+3 ağrılarım başladı bel ağrısı kasılmalar kasık ağrısı doktorum normal dedi ama baya ağrıyo sizinde öylemi
Opecert Happyymama hareketler azaldı mı 36ya girince 36+1 sanki birden azaldı gibi 2 gün önce fıldır fıldır olan cocuk suan zor tekme atıyor anlamadm doktora gitsem mi beklesem mi kontrol ctesi günü normalde
Zeynep_Krhsn sidames ya o kadarını bilmiyorum da sağlık ocağında test yaptırdı bide pazartesi kontrol de kan verdirdi salı günü yatıştan sonra yapar mı bilmiyorum
sidames Zeynep_Krhsn hımm bana salı sabah hemogram yapacakmış sadece başka test yapmayacak inşallah bir problem çıkmaz