Dilosege Busraata sanırım bu şekilde doğum yaptınız.. Memnun kaldinizmi? Ben normal istiyorum ama sezeryan olmam gerekirse spinal yapmamı önerir misiniz? Şiddetli bel agrım var doktorum fıtık olabilir dedi iğne omurgaya vurulduğu için biraz riskli gibi geliyor
Cilga Busraata canım bende 2 hafta sonra sezeryan olucam çok stresli mı yani ameliyat ortamında nasıl sakin kalabildin bide çıktıktan kaç saat sonra uyuşmam geçti 🤗
Busraata Dilosege Dilosege ben de mecburen sezeryan oldum suyum azalmıştı ve bebek küçüktü ama korkulucak biley yokmuş diyebilirim.
Semraylmz İğne yapılırken nasıl hissettiniz? Doğum esnasında eşiniz yanınızda mıydı? Doğum esnasında nasıldı yapılanları hissettiniz mi? Doğumdan sonra odaya gelişiniz ve uyuşma hissi geçtikten sonra nasıldı? 😃
Busraata Semraylmz iğneyi hissetmiyosunuz zaten önce yapılan yeri uyuşturuyolar ardından iğne yapılıyo çok fazla hissetmiyosun 😊 eşim Yanımda değildi çünkü sezeryana almıyolar ne yazıkki
Busraata Rbtogz sarmama gerek kalmadı aslında 12 kilo almıştım 11 gitti bugün 8 gün oldu çok hafif kaldı karnım 😊
Busraata Cilga ben dua ede ede gittim zaten başınızda anestezici oluyo o sizle konuşuyo sorular soruyo falan derken 10 dakika sonra bebişiniz geliyo ardından onu sizin yanınızda temizliyo siz onu izlerken karnınıza dikiş atılıyo 😊
Busraata oglummehmedim ağrı kesiciler verldiği müddet pek hissedilmiyo ama ağrı kesiciyi bıraktıktan sonra başlıyo ağrılar rahim toplayıcı serum çok ağrı yapıyo
Busraata @serapinci#Spinal anestezide ise ilaç doğrudan omuriliğin içerisinde enjekte edilir. Spinal anestezi ile epidural anestezi arasındaki en büyük fark budur. Epidural anestezide ilaç omuriliği çevreleyen keseye enjekte edilir. Spinal anestezide uyuşturucu ilaç genelde bir defa enjekte edilir ve bu yeterli olur, ekstradan herhangi bir tüpe gerek kalmaz. Spinal anestezide iğne yapıldığı anda hemen etkisini gösterir.
oglummehmedim Busraata anladim😐Tesekkurler kismetse 10-15aralik dogurcam bende spinal sezeryanla hipermiyopdan dolayi