Tubazeynepalin tosbikin_annesii kuzum normal köftelik kıyma hazırla sonra gömlek yağını sar ver fırına yağ falan koyma ama yağlı ya zaten ver fırına 40 dk tamamdır 😃 ama yağ çok sevmeyene ağır gelebilir bulgur pilavıyla yapın cacık yapın yanına da 😅
tosbikin_annesii tugcedoganay1 eşim 4/12 vardiyasında oğlumun çorbası var benimde çubuk kraker mide bulantısı belası hala devam 🤦♀️
Jelem123 tugcedoganay1 ben yapmadım 😂bu sefer ben onu aradım açım yemek yemeye gidelim havamız değişsin 😂
Zumzugukodummuzzingillatirim tugcedoganay1 baba burger menü (kocamın whooperi daha güzel ve kaliteli evde yapmasıyla bulduğu isim. ) Bu aralar ev yemeği görmek istemiyoruz bayramdan sonra 🤣
Senayl34 tugcedoganay1 3 çesidi var alıyorum üstüne biraz kekik pul biber sokuyorum kaşar eriyince güzel oluyor sürekli ordan yiyorum 60 TL fiyatı vardı 2. %50 indirimdeydi 4 tane aldım 1 saat önce 😅🤣
tugcedoganay1 @tosbikin_annesii Allah yardımcın olsun ya 3 ay mide bulantısı çektim 7.aydayım hala istifralarım devam ediyor inşallah biter seninki tez zamanda
tosbikin_annesii tugcedoganay1 amin canım inşallah🌸ilk oğlumda doğuma kadar sürdü şuan 5 aylık oldu zerre azalma yok bulantı kusma ayyy ne zor