Muhammedamine Feride95 siz cinsiyeti daha öğrenmediniz mi ? 18-19 haftalık fln hamileydiniz yanlış hatırlamıyorsam
33NAZ Feride95 kesede solda ise kız,kızda en büyük belirti kalça büyümesi,çin takvimi,ekşi aşermek,bebek kendini gizlerse kız olur HEPSİ OLDU 😂😂 kızım oluyor batıl inanç felan ama tuttu (kalça büyümesi gerçek👍🏻)
Feride95 Yokk belli digil.aslinda kendim oyr3nmek istemedim.ama evde uygulanacaq ehlglenceli test varmi diye sormusdum...Aslinda bizlerde cinsiyyeti kolay kolay soylemiyorlar
HalisEbruoban 33NAZ canım kızım oldu ne kalcam buyudu karnımda top gıbıydı bence fızık yapısıyla alakalı
ucan44 33NAZ ben bu belirtileri curuttum heralde bende oyleydim kalcam buyudu ama ben zaten kalcali biriydim karnim.sivri degildi ama yukaridaydi erkek olacak dedi doktor
HalisEbruoban 33NAZ kızım su an sekız ay 24 gunluk ama ben b15 haftalık tekrar hamıleyım 😀doguma gudene kadar her goren oglunmu olacak dedı amlamında oyleydı bı ablamda ıglu oldu ama kalcası buyudu bence fızık yapısıyla alakalı vucudun nereden almaya müsaıtse oradan alıyosun😀
Nryseda Arkadaşlar internetten öğrendim. Bir bardağa idrarınızdan koyuyorsunuz. İki yemek kaşığı idrara karbonat koyuyorsunuz. Eger köpürürse erkek köpürmezse kızmış. Ama 10 Haftalık tan sonra yapmak gerekiyormuş.
Nryseda Eğlence amaçlı yapmak isteyen yapsın. Doğruluk payı varmı bilmiyorum. Ben denedim köpürdü şuan 17 Haftalık. Doktor erkek dedi bakalım
Nryseda HalisEbruoban canım ben ama 6 7 haftalıkken yaptım. Oda bir kaç kere yaptım. Köpürmedi. Ama 10 Haftalık ken köpürdü
HalisEbruoban Nryseda merak ettım benımde erkek deneyecegım bence kızı olacak denemelı karbonat cunku kopurur kozı olacak bırı denerse daha netlık kazanır😀