mariapuder burda okumuştum bi değerin altındakiler erkek ya da kız diye ayrılıyormuş ikili tarama testinde free beta 47 çıkmış cinsiyeti ne oluyor
heleninannesi mariapuder burda bir kaç kişi ikili testte cinsiyet öğrenilmez sadece hastalık vs. Varmı yokmu diye bakılıyor demişti ama bana dün doktorum cinsiyeti kıza benziyor dedi ikili testte net anlaşılır dedi
esraEb mariapuder beta 50 altında olunca erkek diyorlar, 50 üstü kız. Ben dahil doğru çıkan çok kişi var. Burada da yakın çevremde de.
esraEb 000 kağıdı atarsanız söyleyebilirim. Hepsinden farklı yerde oluyro. Hatta bazılarında yazmıyor bile. E nabızda da yazıyor sanırım
esraEb Hilaladgzl 103 çıkmış sizinki. Dediklerine göre kız olması lazım ama dediğim gibi her zaman doğru olmayabilir. 🙈
Hilaladgzl esraEb tabiki öyle 103 çıkınca dedim acaba bi yanlışlıkmı var daha önce yine görmüştüm böyle bi konu herkes ya 50 altı ya en fazla 70 yazmıştı daha kendi doktoruma gitmediğim içinde bi tereddüt etmiştim☺️
esraEb kckfalmily allah bağışlasın 🤗 tesadüfen herhalde bazılarında tutmuş bazılarında tutmamış. Ben de ilkten inanmadım saçma buldum ama denk geldiğim herkese soruyorum büyük oranda doğru çıkıyor 🤗neyse sağlıklı sıhhatli olsunlar yeter ki 🥰
esraEb Hilaladgzl yüksek çıkanlarda gördüm burada 100 üzerinde. Bazıları tesadüfen denk geliyor sanırım 🙈
kubiko__ esraEb kâğıt var evde Şuan. Ben hemen meraktan e nabıza girip baktım bende sadece böyle birşey var neyse artık eve geçince bakarım ☺️
HavvaNur esraEb merhaba benim elimde de bu şekilde sonuç var nasıl bakıyorsunuz riskli risksiz olduğu nasıl biliniyor yardımcı olur musunuz