Deletedmom_52 Merhaba kızlar biz bugün 30. Haftamıza girdik sanki daraldı zaman ne dersiniz ? 32. Hafta da kıyafet yıkama ütülemeye başlayayım diyorum , siz ne zaman başladınız ☺️♥️
Esraaybars Deletedmom_52 30+2 deyim bende haftaya baslıcam hazırlıklara sağlıkla alalım kucaklarımız inşallah 🙏
Aysnrbtnn Deletedmom_52 bende bugün 30 🥳 hafta sonu aldıklarıma bakıcam yiğenlerimden gelen kıyafetlerde vardı onları bidaha bi içlerinden giydirmeyeceklerimi ayırıcam haftaya yıkamayı düşünüyorum artık zor geçiriyorum ağrılarım oluyor çalışıyorum birde 🙈 son zamana bırakmamak lazım bence
Deletedmom_52 Aysnrbtnn bende çalışıyorum ama artık ayrılacağım izne çok zorlanıyorum ben git gel iş saati uzun yollar kalabalık evle ilgileneceğim artık 🥲♥️
tugcee0 Deletedmom_52 35. Haftada yaptım ama kayınvalidem ütüledi yerleştirdi o yüzden pek zorlanmadım ama tek yapsaydım çok yorucu olurdu fazla geç kalmayın sizde ağırlaşmasana halledin ☺️
Deletedmom_52 yanlisanlamaama ne güzel maşallah bende tozlanmasın falan diye geciktiriyorum bakalım inşallah
yanlisanlamaama Deletedmom_52 ben tozlanma ihtimaline karşı hastane çantası için hurçlar aldım trendyoldan hepsini ayrı ayrı hurçladım çekmecelere kaldırdım çok pratik oldu
gzl_2320 Deletedmom_52 34. Haftada hazırdı bebek çantası, benim çantam tam olarak 35. Haftada hazır oldu şuan beklemedeyim 36+1 olduk 🤗
Deletedmom_52 yanlisanlamaama aynen bakalım benimde son onlar kaldı hurç bebek fırçası tarağı bir de lohusa takımı göğüs ucu kremi alamadım onlar kaldı 🥹