Ciiseemmm 32.0 da kilosu 2450gram boyu 47 cm di ben de merak ediyorum 32 haftalıklar ne kadarsınız doğuma kadar ne kadar oluyor bebişler
FatmaAselinAnnesi_60 Yasohamza vayyy bee hep ne kadar kilo aldı boyu kaç şafak kaç diye günler geçmezdi meğersem çabuk geçiyormuş zaman ah ah özledim o günleri ne kadar hamileliğim zor geçsede insan özlüyor annelik çok zor 🐥🐣🙈
Tanembebek5 Yldz-z yerim ben onu maşallah 🥰🧿 bana da 27 mayıs dedi ama erken gelebilir hastane çantan hazır olsun suyun gelirse kanaman olursa sancı falan hemen gel dedi 😅
Fik Bizde 20. Haftada gittik doktora ultrason da 19+5 olarak gözüktü 22 cm 306 Gr Nil kuzum 😍☺️ doktor kilosu boyu iyi demişti bende 21. Haftada tartıldım 61 ile başlamıştım 67.6 olmuşum 6.6 kilo aldım 😅
Tanembebek5 Slnuzn1 evet canım ben en başından beri sezeryan düşünüyorum. Bebekte maşallah biraz iri tam 39. Haftaya gün verdi 🧿🙏🥰
Busra070707 Esranrbal benim iki haftamı zehir etti doktor yok kısa boyu geriden geliyor çok canımı sıktı bakıyorum çoğu kişiye normal demiş doktoru 🥺
Bus1-ra 32+5 1765 gr olmuş Sizce çok mu az doktor normal diyor ama benimle aynı hafta ya da öncekilere bakıyorum bizimkinden daha fazla olan da var kafama takıldı şuan
Cananbek Bus1-ra benim oglumda tam 32. Haftasinda 1880 gr di buradakilere bakinca valla bende diyorum benim cocuk cok sayif Kizlar bebisleri Boyle nasil besliyorsunuz
Esranrbal Busra070707 çok garip yani halbuki benim doktor da iri bebeğin diyor sizi çok üzmüş ya tüh kız mı erkek mi sizinki
Bsrsnckl Ben 30 haftaya kadar farklı bir doktora gittim orda kilosu hep öndeydi 34 haftalikken doktorumu değiştirdim ve kilosu için haftasıyla uyumlu dedi. Bana çok az geldi ama pozisyonundan dolayı net olmayabilir de dedi şuan burdakileri okuyunca benimki minnacık
Ruhsuz 19+6 da gitmiştim,boyu 21 cm kilosu 300 Gr demişti şu an 21+1 ,4 Mayıs’ta detaylı ultrasonu bekliyorum nasipse