Bet1 Yasohamza 24 haftalıkken 840 gramdi 28 haftalık gittiğimde 1400 dü oğlum. Bir sonraki kontrol 32 de bakalım kaç olacak 🥰
Herseyguzelolsun7 Bet1 sonunda benim bebişime yakın kilo gördüm çok korkuyorum sağlık problemi olmasından. 23+5 887 gramdı, iri bir bebekmiş şeker yüklemesi yaptırdım sınırda bile değilim. Sizin kaç 24+kaçken bu kilodaydı acaba
beyazaycicegi 36+1 şu an 2505 gram, doktor normal dedi 🌸 24 mayısa verdi doğumu ama bebeğim kanala yerleşmiş gelebilir de gelmeyebilir de dedi bakalım :)
Bet1 Herseyguzelolsun7 24+1 de o kilodaydi suyumda da bir problem yok şeker de bir problem yok bebiş de gayet sağlıklı. Hatta erken doğum riskim var o yüzden bizim için iyi diyor doktorum. İlk oğlum 34+0da doğmuştu makat gelişti sezeryan olmuştum 2600 doğmuştu şükür kuveze girmemisti. Doktor bana sadece 1 hafta ileride testlerde bir problem olmadığı için sıkıntı yok dedi. Aslında ben de minyon bir tipim ama bilemiyorum 😂 sağlıklı olmasi önemli olan takılma kiloya canım
meryem_96 Lyemannn doktor en son 26 mayısta doğurmanız lazım dedi bekliyecem artık 😂 ne zaman gelmek isterse minik