Merveincim Tugcesena 7.gün düştü bizim. Göbek bağı düştükten sonra çevresinde minik kanlı kabuklanma oldu bugün doktora gittiğimde soracağım görünce insan endişeleniyor
prematureannesi_ Tugcesena 5. Gün düştü galiba net hatırlamıyorum ama verilmedi küvözde olduğu için 38. Gün taburcu edilirken verdiler.
Tugcesena Merveincim merhaba sordunuz mu acaba benim bebeğimin göbeğinin çevresinde de var hatta iltihap gibi kızarık
Merveincim Tugcesena evet canm sordum. kanama normal öyle öyle atacak eğer koku kızarıklık şişlik olursa getir dedi. sizin şişlik falan var mı
Tugcesena Merveincim yani başından beri zaten göbeğinin kenarları çok dışta bende bilmiyorum ki bu bi problem mi 🥹 Allah korusun
Merveincim Tugcesena doktora göster canm bende dün gösterdim azıcık böyle bi parça kalmış göbek bağından dün onu az yaktı haftaya yine yakacak az az iltihap akıtır korkma dedi
Merveincim Tugcesena evet canm dikkat etmek lazım. Göbek bağı düşünce kanama normal öyle öyle atacak ama koku akıntı şişlik varsa doktora götürmek lazım