motherlion01 Bsryrklts hemen oda yapmayacağım kiracı olduğum için bir çivi bile çakamıyorum şimdilik anne yanı ahşap beşik aldım en fazla 1 yaşına kadar yanımda olacak sonra boş odaya beşiğini koyup bir dolap almayı düşünüyorum beşiği kullanamayacak büyüklüğe geldiğinde ise direk genç odası yaparım diye düşündüm ama tabi o zamana kadar fikrim ne olur bu evde kalmaya devam edermiyiz orasını yaşayıp göreceğiz 😂
Bsryrklts mervekocogl hayır o kadar büyük değil aynı beşikten bahsediyorsak eğer, joie roomie glide siyah olanını aldım ben ☺️
Bsryrklts filialunae elektronik ana kucağını her bebek rahat durmuyormuş ama biraz bebeğe göre değişiyor bence, bende bu konuda ikilemdeyim 🫣
Destinny mervekocogl Bende bundan alacağım gidip gördüm çok ergonomik bir karyola büyüyor istediğiniz ölçüde odası küçük olanlar için ideal. Anne yanı oluyor, karyola oluyor, beşik oluyor 😊 asla yer problemi olmuyor. Ben ilk olarak bebeğimde kullanıcam sonrada üç yaşında kızım var ona kullanmayı düşünüyorum büyütüp..
Cocuk_Gelisimci_Anne Destinny peki bebek nerede yatacak bende düzen oluşturmaya çalışıyorum da benimde sm3 yaşında oğlum var odası var ama ben kardeşine alırken birlikte biseyler almak istiyorum kendini kötü hissetmesini önlemek için
benaslindayohum Bsryrklts ilk böyleydi, sonra sepet beşik bizim odaya geldi bebek arabası dışarı çıkınca orası boş kaldı, bende havuz aldım oyuncaklarını içine koydum orda oynadık, şimdi mor çadır aldım onun içine giriyor 😁 gene hamileyim bu sefer Montessori alıp bu alana koyucam inşallah
Sevvl Hatice-karatas canım çok kalıtelı değil ama bebek odası için yeterlı sonuçta bu odaların kullanımı sğrelı yatak gibi değil