Bet1 Minis122 ilacı içip de kan verdiyseniz oda yanlış olmuş. Kan verdiğiniz gün ilaç icmeyeceksiniz. Eğer ilaçlı kan verdiyseniz düşük bile çıkmıştır bilginiz olsun tekrar kan verin öyle verdiyseniz
Minis122 Bet1 her zaman ayni yqpiyordum ben canm ilaci icip 1 yudum suyla.ole gidiyordum ama ilaci aldiktan 3 saat sonra falan kan veriyorum her ay bu seferde 2 saati bulmadi verdim yuksekti. Bakalim doktor ne yapacak
Minis122 Bsrsnckl dahiliyeye gidiyorum yarin bi tekrar gorunecegim. Gidisata gore. Bakicam canm artii
Minis122 yanlisanlamaama yanlisanlamaama bana 30 dk ac kalip sonra kqhvalti yapin demisti doktor. Ole yapiyordum bende
yanlisanlamaama Minis122 bir de dediğim gibi deneyin bana eczacı söyledi ilacı verirken de uyardı baya birde yapabiliyorsanız erken saate alarm kurun için yatın uyuyun kahvaltıya kadar çoktan sindirilmiş olur ben öyle yapıyorum
Bet1 Minis122 doktoruna sor istersen ama yanlış yapıyorsun kan verdiğin gün ilacı icmeyeceksin daha sonra açsan kandan hemen sonra iç. Ayrıca ilacı ben kahvaltıdan yaklaşık en az iki saat önce içiyorum araya çok zaman koyunca ise yarıyor
Busradenizli Minis122 ben bide amilayat olduğum halde 250 içiyorum 🙏 amilayat olduğumda bebeğim 3 günlükmus ☺️
Minis122 koalamom_ ilac icip. Lan vermeme bisi demedi canm dpzu 25 mg lik yarim olarak aloyordum simdi tam al dedi. Yemekten yarim saat once icmen yeterli dedi
koalamom_ Minis122 ben de çarşamba kan vereceğim ilacı içip mi vereyim içmeden mi bilemedim siz nasıl yapıyordunuz
Minis122 koalamom_ vala cnm ben 8 de iciyordum hapi 11 gibi kan veriyordum. Sira alip kadin foguma falannciktiktan sonra sira geliyor kannvermeye sen icmeden ver istersen