• Gebelik
  • Son 99 Günümüz Kaldı Ya Sizin 🎊🎉

Havvagks siz neler kullanıyorsunuz hastaneye yattınız mı acaba. Yada evde iseniz neler yapıyorsunuz. İnşallah 33 haftayı en azından göre biliriz inşallah 🙏🏻

Neslihan5521 magnezyum,kan ilacı,günde 1 tane vajinal progestan bide enfeksiyon olmamak için ilaç kullanıyorum hastanede sadece dikiş atıldığı gün sabah gittim ikindi çıktım hiç yatmadım hastanede

Busra30 asla değil tam hazır olmak nasıl olur onu bile bilmiyorum 🙄 ilk gebelik ve herkes bir şey söylüyor, şimdilik beşiği, çantası, arabası ve bir kısım kıyafeti vs hazır. Ama daha alınacak yapılacak çok şeyi var. Kendimi mental olarak doğuma hazırlamaya çalışıyorum doğum hikayesi dinlememeye okumamaya dikkat ediyorum. Herkesin doğumu özel öbür türlüsü strese sokuyor.💕🐣

Ulvana aslında Bi başlık açsak 21
        Haftalar diye kaybetmedik birbirimizi 😀 sırayla doğum yapardık

Havvagks yatış yaptılar hastanede 2 tane hastaneye gittim boş yatak yok diye yatış yapamadılar bana rahim uzunluğu 15mm düşmüş benim magnezyum kan ilacını 3 aydan sonra başlamıştım ben fitili verdi kullanıyorum bide nidicard diye bir hap verdi kullanıyorum 20 gün sonra kendi doktoruma gideceğim çağırdı bakalım ne yapıcak büyük ihtimalle benim düşüncem banada dikiş atıcaklar. Sürekli yatıyorum 2 ay boyunca sadece vc ye gideceğim onun dışında ayağı kalkmak yasak maalesef bana.

Ulvana yarın 22+0 oluyorum ben yarın açayım 22 olanlar gelsin 😂

AjdaG Allah yardımcınız olsun gün yaklaştıkça stres artıyor ben daha beşiği arabayı hazırlamamışım bile neyi bekliyorum bilmiyorum