Ayse-eroglu09 Benim bugün aşılamamda 12. Gün ama negatif çıktı sizler kaçıncı günler sonuç almıştınız kızlar pozitif olanlar 🫶🏻
Melike3435 Ayse-eroglu09 ben de bugün aşılamada 12. Güne girdim az önce evde test yaptım silik bir çizgi çıktı gibi ama güvenemiyorum . Daha önce böyle umutlanmıştım kanda çıkmamıştı . Yarın kan vermeyi düşünüyorum.
Poncuk @Jaleisik ne kadar güzel🥰 tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲 bende 3. Aşılamayı yaptırcam bir daha ki ay banada dua edin ne olur artık tek çizgi görmek istemiyorum umudum kalmadı hiç ondan bu ay istemedim psikolojik olarak yoruldum dinlenmek istedim nelere dikkat ettiniz ??
Jaleisik İnanirmisin ben eşime dedim ki bak bu ay yaptrmayalim o illa yaptıralım dedi ve o ay oldu. Ben yeme içme dikkat ediyorum ama tabiki psikolojik olarak dikkat demiyorsun. Doktorda çok önemli
Poncuk @Jaleisik doktorum çok iyi buna inanıyorum yeme içme derken bende doktorum verdiği diyet listesi var onu uygulamaya çalışıyorum ama yinede artık aşılamadan çok umudum kalmadı tüpbebek fiyatlarına falan bakıyorum
Poncuk @Jaleisik Ama rabbim büyük vardır bir zamanı diyorum inşallah isteyen herkes o güzel haberi alır 🤲 nasıl anladınız peki belirti yaşadınız mı ??