misirveannesi Kyaa1204 bir paket 70 lik al. Zaten ilk günler günde 7-8 tane kullanıyorsun. Benim kızım 3100 kg doğmasına rağmen ben tam 1 ay 1 numara kullandım o bile büyük geliyordu
minnosbirkiz Kyaa1204 günde 7-8 adet değiştiriliyor, 1 ay civarı kullanılıyor 30*8 yapsak 240 adet yapıyor ☺️ buna göre alacağınız marka kaçlı paketlendiyse hesaplayıp alabilirsiniz
usenmedimyaptimbirvelet Kyaa1204 1 numara paket aldım 70li bitesiye kadar kullandım baktım artık sıkmaya başlıyor bacaklarında iz çıkıyor ikiye geçtim onuda bitirdik 3 aldım kilo alımına göre alın bezleri stok yapmayı mantıklı bulmuyorum şu an 2 aylık
Edafmo Kyaa1204 bebeğin doğum kilosuna bağlı o biraz ama başlangıç olarak 100-150 tane alabilirsiniz. Benim kızım 3 kilo doğdu (erken doğum) 2aylık olana kadar 1 numara kullandık. Şuan 6kilo 2 numara kullanıyoruz molfixte
Mucizemiz15 Ben henüz almadım 2 numara aldım zamanında indirimde diye oda 3/6 kilo kullanımında direk onu koydum çantama bebeğin kilosuda şimdilik 3 kilo üstü görünüyor gerek duymadım onun için
Mucizemiz15 Ama 1 numaradan 1 paket alın derim çabuk gelişiyorlar zaten 1 numarada 2-5 kilo aralığında 2 numarayla aralarında fark yok
Dmrbs18 usenmedimyaptimbirvelet ben bişey sormak istiyorum benim kızımda iki aylık olcak 1 numara kullanıuoruz ama başından beri iz cıkıyor kenar izleri.ama sıkma falan yok aksine bol neden öyle oluyor acaba
usenmedimyaptimbirvelet Dmrbs18 zaten bol olur çişini tuvaletini yaptığı yer kenarları sıkıyorsa bence 2 numaraya geçmelisin kaç kilo ki,hem ben birde rahat olsun taşma gibi durum olmasın diye biraz daha büyüğünü alıyorum
Dmrbs18 usenmedimyaptimbirvelet aslında bol sıkma.olayı yok elimle bakıyorum hatta belki ben anlamam diye tecrübeli olan kuzenimede gösterdim bol dedi . Başından beri iz oluyo bacaklarında şuan 2 aylk 4 buçuk kilo son kullanmamız sanieim artık 2 numaraya geçeriz
anneoluyorm_ Kyaa1204 baby Turco 1 numara aldm 1 paket 64 adet var içinde pişik vs. Olur diye fazla almadm
Elifkskl Kyaa1204 60lı al çünkü Yenidoğan biraz fazla kaka yapıyor yani bizim öyle oldu fazla alma hemen 2 ye geçiliyor zaten 1 bucuk qy 1 numara kullandım ama senin kilosuna göre değişir yetmezse tekrar alırsın stok yapmana gerek yok 1 numara
gzlannesi Kyaa1204 bebişim dün doğdu 10 taneyi batırdı şuana kadar bence bebekten bebeğe fark var bana da 3 kilo üzeri denmişti ama 2800 doğdu bende 2-3 paket gidecek gibi