Skrnslmn Turkantugba ebe bana demişti ki süt bebek emdikçe oluşur bol bol su iç sürekli emzirmeye çalış pes etme
Homozigotmutant Turkantugba ben rüyamda Doğum yapmışım hemşire bana git hurma ye demişti gerçekten hurma süt yaparmış bol bol ye su iç yeşillik kuru incir ye Allah'ın izniyle inşallah tez vakitte gelir
Sonay Turkantugba bol Sıvı hoşaf komposto bol Soğanlı bulgur pilavı dereotu yeşillik bunlar çok süt yağıyor deme kesinlikle
Feridealbayrak Ebe beni bilgilendirmişti canım süt konusunda biraz anlatırım😊 her gün ılık duş günde bir saat uyku moralini yüksek tut mutlu ol ve sürekli emzirmeye çalış süt gelmesede emzir çektikçe gelecektir ve yeşil sebze ağırlıklı beslen gözün aydın😘
Turkantugba Feridealbayrak ama hic bir sut belirtisi yok hatta dogumda az ufalmis elimle siktigigimda ucunu hic bir sut aki da yok
Minamom Turkantugba aaa hic moralini bozma 3 gunu bulur sütün inmesi havluyu isit gogsunden meme uzuna dogru asagi yukari masaj yap havluyla emzir sık sık gögös pompan varsa onla sağ gelir merak etme bol su ic birde
deletedmom11 Suyu çok tüket cnm henüz kanaLLarn açılmamıştır beLki bebeğinin emmesine izin werki o çektikçr kanallar açılsn
Suraelik İlk zatn sut gelmz azcık bı sıvı gelır sakın mama verme bnm 1tane oglm var ılk gun gelmemıstı doktr gelen sıvı antıbıytk gbıdır demıstı mama verırsn cocuk emmez ve sutun gerı gıder cnm