Aysnrbtnn cookiemonsterr 99 gördüğümde çok heyecanlanmıştım bende şimdi 70 gün kaldı çok hızlı geçiyor 🥺🙈❤️
cookiemonsterr Aysnrbtnn evet ne ara çift rakama düştüm aklım almıyor doğunca da böyle hızlı büyüyecekler mi acaba 🙈
anneoluyorm_ cookiemonsterr Doğum hakkında konuşmadık ama sezeryan düşünüyorum normal den korkuyorum sizin
cookiemonsterr anneoluyorm_ bende yüksek tansiyon sorunu var ondan dolayı doktorum normale çok yanaşmıyor ama normal istiyordum 😬 sağsalim gelsinler de inşallah 🙏🏻
Bsragrkan cookiemonsterr benimde 25+5 bugün :) benimde 4 Ağustos gözüküyor ama bakalm sezeryan mı normal mi olacak :)
cookiemonsterr Bsragrkan ben normal isteyenlerdenim hemde çokkk istemiyorum ama bir süre sonra sağsalim eve dönelim de gerisi önemli değil diyorsun 🌸
Skn23 cookiemonsterr yarın şeker kontrolüm var canım . İyiyim yani biraz biraz ağırlaşmaya başladık 😁 Ama benim benim bebiş biraz tembel çok hareketli değil ya😁 sizinki nasıl 😁
cookiemonsterr Skn23 inşallah şeker çıkmaz canım ya 🙏🏻 benimki bazen çok hareketli bazen birden duruyor endişelendiriyor beni ya 😂
Skn23 cookiemonsterr bakmadı ki canım. İlk gebeliğimde de açlık yokluk şekerime bakmıştı normal görmüştü şeker yüklemesi yapmamıştı . Bugünde şeker yüklemesi yapmıyorum dışarda yaptırabilirsin açlık tokluk kanını dedi bu kadar