cookiemonsterr Kızlar çift rakamlara düştük bile çok heyecanlandırdı bu beni 🌸 Ayrıca bebek sahibi olmak isteyenlere 6 yıl bir kere bile gebe kalamamış tüp bebekle gebe kalmış bir kadın olarak söylüyorum umudunuzu kaybetmeyin 🙏🏻
Skn23 cookiemonsterr son 95 😁 Allah cümlemize sağlıklı sıhhatli hayırlı merhametli evlatlar nasip etsin kolaylıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah 🙏
minnosbirkiz cookiemonsterr rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, dualarınıza talibiz 🤲🏻😍
Gonca_ergn Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bizimde son 21 ama 1 hafta içerisinde gelebilirmis oğlum
cookiemonsterr Gonca_ergn sağlıkla kucağına alırsın sende inşallah canım 🙏🏻 ne hissediyorsun çok heyecanlı 🙈
nurr0101 cookiemonsterr Valla canım çok şükür herhangi bir problemimiz yok ama kasık ağrım çok oluyor özellikle dar giydiğim zamanlarda
cookiemonsterr minnosbirkiz Rabbim kucağını en kıza sürede doldursun sağ Salim yavrunla inşallah 🙏🏻🙏🏻
motherlion01 cookiemonsterr Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻🙏🏻
Skn23 cookiemonsterr yarın şeker kontrolüm var canım . İyiyim yani biraz biraz ağırlaşmaya başladık 😁 Ama benim benim bebiş biraz tembel çok hareketli değil ya😁 sizinki nasıl 😁
cookiemonsterr Gonca_ergn dimi dimi ya 🥹 bazen diyorum hemen doğsun ama sonra korkuyorum da ya istediği gibi bir anne olamazsam ya çok eksiğim olursa vs diye 🙄
Gonca_ergn cookiemonsterr çok güzel anneler olacağız çok güzel bakıp çok güzel yetiştireceğiz kendi sevgimizin yettiği kimseden sevgi beklemedikleri bir hayatlari olsun inşallah iyiki annemsin desinler inşallah Allah pişmanlık vermesin sevgiyle aşkla 🥺 bugün çok duygusalim ya 😢