161823ym Zeyynneepp doktor samet gündoğdu var ilgili guzel bir doktor normelde avrupa yakasinda otuyrum ailem orda gittim gayet guzeldi ablmda memnundu
Adapte34 Zeyynneepp herkes çok övdü etrafımdakiler falan bende böyle bi post açtım kimse memnun olmadığını söyledi gitmedim ama bir sonraki muayenemi orda düşünüyorum birde detaylıya giren var mı acaba bende bekliyim burda
minnosbirkiz Adapte34 hastanenin diğer bölümleri nasıldır bilmiyorum ama yengem detaylı ultrasonuna girdi, 1 saatten fazla bakmış doktor, çok memnun kaldı, teker teker herşeyini anlatarak incelemiş felan ☺️
FilizAden Adapte34 detaylıya kesinlikle ihsan varank da girmeyin ben girdim 4 gün sonra Zeynep kamilde bebeğimin kalbinde sıkıntı olduğunu kanalimin kısa olduğunu öğrendim
Kaderrhamza Zeyynneepp bugün gittim yalap şalap baktı kaldırdı hemen hızlı hızlı odada 3 kişi vardı biri doktor biri PC başında biride niye orda bilmiyorum kalktım üstümü giydim kan isticem hasta senmisin falandedi yani şaka gibi 2 saniyede nasıl hastanı tanımazsın ilk ve sondu 🤦
yenianneguney Zeyynneepp berbat bi hastane Allah kimseyi düşürmesin sağlık ocağı daha iyi onun yanında
Adapte34 FilizAden bende Zeynep kamili beğeniyorum ama asla randevu alamıyorum kaç gibi girmem gerekiyor bir türlü alamadım
Mavigozunannesi Zeyynneepp ben gidiyorum Kübra DURAN diye bir Dr ikili test için gel dedi ben yapıyorum dedi 11.haftaya randevu aldim testleri genelde devlet te yaptırıyorum sonra özel e gecicem detaylı ultrason u da atlattiktan sonra.3. Gebelik zaten ama özel kadar ilgi beklemiyorum zaten de hızlı ve kargasali geçiyor hiç bisey anlamıyorum eşim de yanımda olsun istiyorum muayne esnasında mümkün olmuyor devlette