Akbulat Merhabalar benim bir aydır yoğun Kaburga ağrım var sağ tarafta; sizlerde de varmı ? 31 Haftalığız 🙏🏻❤️
Mavinin_kadini Akbulat sen 31 haftalıksın ben 20+3 kaburga karın boşluğu ağrısı çekiyorum. Karnım geriliyor.
Nursel_44 Akbulat triflo denen nefes egzersiz aparatı var medikallerde. Fiyatı 35 TL civarı netten de bakabilirsiniz. Ondan alıp düzenli kullanırsanız çok faydasını göreceksiniz. Özellikle ilerleyen dönemde nefes darlığını rahatlatacaktır.
ilaydailem Mavinin_kadini ay bende de aynısı oluyor 😒 karnım geriliyor gerildikçe sırtım ağrıyor kaburgam batıyor
Mavinin_kadini ilaydailem sırtım belim karın boşluğum kasık tarafı bağlar gerildikçe geriliyor. Nefes alamıyorum yoruluyorum. 30 lu haftalarda top gibi yuvarlanıp dururum herhalde. Birde gebeliğim riskli yatarak geçiyor rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻🥰
ilaydailem Mavinin_kadini 33. Haftadayım daha yeni başladı bende bunlar ya Allah yardımcımız olsun 😌🫠🌸
ilaydailem Mavinin_kadini amin canım benim inşallah rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin 🌸❤️