marven DerinElif şehitin çogulu şuheda şehitler demek 😐 benmde lisede bi arkadasm vardi cok sasirmistim
EmineBurcuTfekiSar 1anne1bebek bizimde Rabbim nasip ederse kızımız olacak. Biz Masal koymak istiyoruz kızımıza. Abimin de kızı var Adı Mavi Nil.
Neroizm 1anne1bebek ben kiz olsaydi Güz Meyra dusunuyordum. Bunun disinda kumsal, masal ve sidre isimlerini seviyorum. Meyra pariltili isik, sidre cennetin sonundaki ulu agac ve insanin ilimde gelebilecegi son nokta demekmis.
NamelessWarrior Asya ve güneş isimlerini çok beğeniyorum bende ❤️ Benim oğlum oluyor, belki bi dahakine kısmetse. Adıyla yaşasın bebişlerimiz🐥🌸
Twinmomtobe 1anne1bebek ikiz kızlarım olacak Allah nasip ederse birine Melisa diğerine Melina koyacağız.Biri çiçek biri bal demek 💕
EmelBG 1anne1bebek GÜZ koyduk bizde 37 haftalığız gelsin hayırlısıyla da seveyim o minnak ellerini ağzını bol bol 🥳🤰🏻💜.
semazkcblc 1anne1bebek İkra, Asel, Miray, İdil, Alya. Bunlar benim cinsiyetini öğrenmeden önce beğendiğim isimlerdi☺️
alisaorkhan Meryem ve Hüsna ismi arasında kalmıştık🙄 Ben Meryem istiyordum eşim masum masum yüzüme bakarak Hüsna olsunmu? Çok beğendim dedi. Tamam dedim bende kırmadım 🤷🏻♀️ Fenada isim değil ama 🌸