Papatyam17 Kizlar bu akşam eşim karnima dokunuyodu bı ara ikimiz de aynı anda çok çok hafif bişey hissettik bı anlikti ama bebeğin hareketi olabilir mi yani bu haftalarda hissedilir mi ama böyle bı anlik biseydi ikimiz de aynı anda hissedince acaba mi dedik
Mavinin_kadini Papatyam17 ilk gebeliğimde 14. Haftada sıyırma gibi bir şey hissetmiştik eşimle doktora sorduğumda rahim duvarına sert vurmuş olabilir demişti çarpma vs gibi. Sonra kaybettim bebeğimi. Şuan 20+3 haftalığım ilk 17+5 de hissettim. Oda çok nadir arada ama 2 haftadır maşallahı var. Özellikle son 4 gündür içerde halay çekiyo galiba kızçem🥰😅
Feyzanr41 Papatyam17 herkezınkı farklı zayıfsanız hıssedersınz bende 14 de hısttsım suan 16 daha fazka hıssedıyorm tabı dısardan bellı degl kendım hıssedıyırm ıcımde oynuyor
Kubrakarahan O haftada bende bişey hissetim şuan 15+5 im hareket yok etseydi yine hissederdim diyorum
Ozge56 Mevagamze 19+3 benim ikiz hala hissetmiyorum arada çok nadir birseyler oluyor ama bebek değil çok eminim. Doktora danistim hatta tanıdığım bir doktora daha erken dedi 20 hafta olman gerek bebek için dedi. Taki 17 hafta çok erken ama ikinci gebelik degilse
Mimi34 Hissettiğiniz şey gaz olabilir bende de öyle olmuştu doktora sordum şuan hissedemezsin 20.haftadan sonra hissedebilirsin hareketlerini demişti
Mavinin_kadini Mimi34 valla herkes bir şey diyor. İlk gebelikte 17. Haftayla beraber hissedilirmiş ama anne hissetmiyorsa 24. Haftaya kadar hisseder dedi doktorum bana. 17+5 de hissettim o günden beride hissediyorum. Zaten kemikleşiyor artık çocuk. ☺️ Ama kilo bünye meselesi de etken tabi