murvet-10 brprensesannesi23 Amine Hüma olacak kızımın ismi belki faydalı olur ❤️ Dini isimleri daha çok seviyorum ve önemli olan anlamının güzelliği 🥰
sonnenschein brprensesannesi23 Berra söylemesi belki biraz zor olabilir iki r Yanyana olduğu için 🌸 Elisa güzel ama onun yanında Esil, Eslin, Vera, Adel benim diğer önerilerim olabilir 🥰
brprensesannesi23 Mavinin_kadini bu saydıklarınız çoğu kuzenlerimde var bunlar mı farklı 😂🤷🏻♀️ yine de teşekkürler
Mavinin_kadini brprensesannesi23 farklı olsun diye değil sizin tercih ettiğiniz isimler sadece bana tuhaf geldi. Ee çocuk sizin ne isterseniz onu verin canım 😅
brprensesannesi23 sonnenschein elisa koyarsam tek olacak elis olursa yanına bir şey eklemek istiyorum önerileriniz için teşekkürler düşüneceğim
brprensesannesi23 Bendenizanne elisanın anlamını bilmeden bunu yazdınız sanırım Elisa cennet kapısında bekleyen melek demek
Arassimo Elisa lina liya bu tarz isimlerden gina geldi bana her uc bebekten birinin adi bu isimler oldu”/
tubimom brprensesannesi23 ben bir kızım daha olsa Elisa düşünüyordum ilk anlamını baz alarak ama iyice araştırınca aslında Hristiyanlıktsn gelen bir isim olduğunu öğrendim. Pek önermiyorum o yüzden ama tabi siz bilirsiniz
tubimom brprensesannesi23 atmayı beceremiyorum da aticam size geçende baya inceleyip araştırdım bu arada çok güzel bir isim ama anlamından emin olmak gerekiyybenim kızımın adı da Eflin onunda anlamına baktığınızda Farsça cennet çiçeği olarak geçiyor ama normalde öyle bir anlamı yokmuş
tubimom brprensesannesi23 cennet kapısında bekleyen melek olarak geçiyor. Şimdi tekrar baktım arapc ve İbranice. Başka bir yerde Elizabethten geldiği yazıyor. Ama çoğunluk diğerinde dediğim gibi isim çok güzel