NrglTurkoglu Kızlar acil 39.hafta dayız kan geldi. hafif adet sancısı var ama çok hafif spinal düşünüyorum çok gerginim suan doktor bekle sıklığı ve şiddetli önemli dedi napmalıyım
-_Esra_- NrglTurkoglu doktor bekle sıklığı ve şiddetli önemli dedi napmalıyım Doktorunuz spinal olacağınızı bilmiyor mu 39 a kadar bekleteceğine alsaydı ya doğuma.
dolunayes NrglTurkoglu kan da iyi degil çağırmadi mi seni arkadasim yarim saat geç kalsa kotu olacaktı ondada kanama olmustu doktoru cagirdi tekrar sor canim doktora
GozdeA Doktorunu dinle canm doktordan daha bilgili kimse yok burda sancılarını takip et büyük ihtimal nişan gelmiştir
NrglTurkoglu -_Esra_- evet biliyor yarın a kadar bekle şiddetli değilse dedi bende anlamadım aşırı ağrılı ve şiddetli değilse 10 da gel dedi
NrglTurkoglu Çok korkuyorum şimdi gitsem bana alttan muayene yaparlar ben spinal olacaksam neden alttan muayene olayım ki
yesillimonn NrglTurkoglu Korkma cnm doktorunla konustun mu doğum şeklini özele mi gidiyorsun devlete mi sezaryen istiyorsan alttan muayane yapmazlar.