Benma Ay zaman ne çabuk geçiyor ya hatırlıyorum dün gibi 230 gün diyordu sizde durumlar nasıl 29 haftalık olduk
Hilal2 28+6 olduk önümde bir sürü iş var kıyafetler yıkanacak ütülenecek hazırlanacak üstüne temizlik var bide yazlıklar çıkıcak yıkanacak kışlıklar kalkacak anam yazarken üşendim bütün yaz en iyisi biz kazak giyelim 😆
Hilal2 Ama ben bi tembelim bi tembelim bardağı alıp mutfağa götürmeye üşeniyorum sanırsın dünyada tek hamile olan benim 🤣🤣🤣🤣 halimi gören hasta olur hiç bişeyim yok ama tembellik hastaşıgı yasıyorum 😁
Benma @Hilal2 vallahi bende pek iş yok ya sadece çocuğa hazırlık olucak o kadar odasını hazırladım az çok ev temizliğini hergün yapıyorum nerdeyse bende önceden çok üşengeçtim ama hamile oldum dinlenmem gerek derken daha çok temizlik vs yapasım oluyor 😂
Hilal2 Benma 1 çocugum daha olmasa 9 ay o yataktan asla öıkmazdım ev ne halde kalırsa kalsında yinede azcık çıkıyorum
Benma @Hilal2 herkesim durumu farklı ruh halimiz olsun sağlıklı olalımda bebişlerde ee durumun nasıl bebek kaç kiloda ağrıların nerede varmı yada