Ece_coban 39+3 kontrole geldim. Normal doğum istiyordum. Suyu azalmış oldugu ve açılmam olmadığı için doktor riske atmadı ve eve bile yollamadan sezaryen ile aldı bebeği. Sezaryen acısı inanılmaz derecede kötü..
Likayolcusu Ece_coban gerçekten mi neden suni denemedi doktor ne gibi olunsuzşuklar yaşadıkız sezeryanda bende olucam
Nurr_22_22 Ece_coban bol yürüyüş yaparsan acısı azalıyor elbet bir süre sıkıntısı var ama toparlanma süreci hızlı oluyor
yagmurgunes Seher-ALTUNOK hiç korkulacak bir şey yok benim cok rahat geçti, sağlıkla gelsin bebeğiniz🙏
Sila66 Seher-ALTUNOK korkma canım 🌸 bazen cok buyuk kelımelerle korkutuyorlar doktoruna guven🤍 ben sezaryan olucagım ıcın mutluyum valla
Naznaz123 Lütfen başlığı değiştirin hassas yazdım Şuan daha doğum yapmamış anne adaylarını etkiliyorsunuz, ayrıca hayırlı olsun
Sila66 Ece_coban hayırlı olsun ama sezaryanı bu sekılde yazmak dogru degıl ben acısını cok yasıyorum sızler farklı olabılır desenız dogru olur 🤍
TugSozTan Sezaryen ciddi bir ameliyat. Sonrasında alçı yaşamanız tabii ki normal fakat burda bunu hiç tecrübelememiş anne adayları var lütfen insanları korkutmayın. Her gebelik aynı olmadığı gibi doğumda aynı değil.
Laleozkan_09 Ece_coban 1 hafta sonra hiç bir şey kalmıyor üzülmeyin çok geçmiş olsun. Bende zorunlu olmuştum çok iyi anlıyorum sizi