HanifeAsya BabyGirlMomm çok sertse bence gidin bi nst çektirin dün benim aşırı sertti uzandım hep doktorum banada aynı şeyleri demişti bugün randevum vardı zaten gideceğim diye nst ye gitmedim ben hissetmiyordum ama baya sancım çıktı yatışım yapıldı doktorum iyiki gelmişsin dedi ki bide bugün sertleşmeler baya azalmıştı
annekuzusu_ BabyGirlMomm yok ağrısız oluyo ben doktora sordum normel dedi agrisizsa bebek büyüdüğü için karın sertliği olucak artık dedi dinlenince geçiyor uzaninca fln
canimmirac15 Aynen sertleştiği zaman nst de sancı çıkıyordu ben de 34 den beri ilk doğum sezeryan o yüzden rahmi inceltmesinden çok korktu 38+3üm sabah doğuma giricem inşallah kasılmalar rahimde sıkıntı yapmamıştır ya
HanifeAsya canimmirac15 sancılardan yatış yapıldı mı acaba bugün kontrolüm vardı nst de sancı çıktı karnım sertleşiyordu benimde ciğer geliştirici iğne falan yaptılar
canimmirac15 HanifeAsya yatış istedi de biz her seferinde imza atıp çıkmıştık evde dinlenmek hiç kalkmamak sartiyla
Kbr-23 Valla bende 34+2yim sabahları karnım taş gibi uyanıyorum birde çok yorulunca idrarim gelince taş gibi oluyor🥺
HanifeAsya Kbr-23 idrarı tuttuğun için oluyor canım gaz olunca yada büyük abdest yapamayınca da sertleşiyor eğer sertleşmeler geçmezse sıkıntıymış benim geçip tekrar yeniledi sürekli ayağa kalkınca az yürüyeyim hemen sertleşiyordu otururken sertti