kucukkadinn kusura bakmayın bildirimleri takip etmemişim şimdi görüyorum mesajımı, evet hamile kaldım çok şükür , kalır mıyım acaba diye içimin içini yediği dönemler için pişmanım. Gerçekten takdiri ilahi dediğimiz bir gerçek var. Doktor kontrollerine gidip elimden geleni yaptım verilen tedaviyi denedim takipli devam ettim gerisi de tevekkül tabiki . Siz de aynı şekilde sonuca değil sürece odaklanin gün gün hafta hafta yaşayın hayatinizi acaba bu ay hamile kalır mıyım kaygısı ile geçen gunlerinize sonra uzuluyorsunuz. Ben ergenlikten beri kadın doğum endokrin genetik bölümlerinden takipliydim. Bu kadar uzun bir hastane seruveni yaşayınca olumsuzluklara yoğunlaşıyor insan. Ama zaten doğum olayı hamilelik bir yumurtanin döllenmesi mucize, sadece sağlıksız değerlendirilen bir kadinin hamile kalması muzice olarak değerlendiriliyor. Ol diyen Allah. Siz dediğim gibi kullanmanız gereken ilaçlar ve yaşam stilinize odaklanın spor yapın vitamin takviyelerinizi alın bir hobi edinin. Hatta bence mümkünse düzenli yüzün, Allah sizin için en hayırlısını en güzelini diler ❤️