designermoms Sila66 ben iyiyim biraz halim yok sadece tansiyonum normale döndü çok şükür 24 saatlik proteini bekliyorlar inşallah onda sıkıntı çıkmaz teşekkür ederim🥹
Ayse0885 Çok geçmiş olsun benim iki günde bir 15-16 🫠 yediklerine de çok dikkat et canım bolca su tuz en büyük düşman şu ara 😅 Allah şifa versin zehirlenme yoktur inşallah 🌷
designermoms Ayse0885 çok teşekkür ederim yatırıyorlar hala inşallah çıkarsam tuz falan kalmayacak hayatımda
Denizkaramuk designermoms inşallah sizde sağ salim kucağınıza alırsınız🙏🏼 Bu tansiyon böyle ne yazık ki banada 48 saat halter takıldı gece uyurken bile 17 kere cıkıyormuş. Ne zaman nerede yükseleceği belli olmuyor her yere aletle gidiyorum😅
designermoms Denizkaramuk çok teşekkür ederim 🙏🌸 ben de artık alacağım tansiyon aleti şu hastaneden bir çıkayım da inşallah bir atlatayım🥲
bombshell designermoms korkmayın stres hamileliğin en büyük düşmanı. Limonlu su için, hafif beslenmeye çalışın. İnşallah protein kaçağı da yoktur evinize kavuşursunuz☺️
designermoms selinsmother iyiyim çok şükür sadece halsizim ilaçtan sanırım. İlaç içten yakıyor gece sabaha kadar sadece 45 dk uyuyabildim Şimdi ikinci ciğer geliştiriciyi vurdular ama tansiyonum düştü çok şükür normale dönüyorum inşallah teşekkür ederim🥹🫶
selinsmother designermoms müsaitsen bir soru sorayım ya 🤗 güngören hastanesinde muayene gidince bebek resmi veriyolar mı ? Yoksa sana detaylı ultrasonda mı verdiler sadece