Ygmr_123 Guller_ bende 1cm açıklık varmış hafif sancı çıktı bende artık yürümeye bile takat kalmadı egzersiz yapmaktan kalça kemiğim sızlıyor sağlıklı bir şekilde gelsin bebislerimiz
Guller_ Geçen hafta Salı sancılarla hastaneye gittim 1 gece kaldık, 1 cm açıklığım vardı ama malesef gelmedi. Yarında doktorum çağırdı sancılarım oluyo karnım kaskatı kesiliyor ama henüz tık yok ☺️
Guller_ Malesef bugünde doğuramadım 😂 41. Haftaya girdik açıklık yok son 1 hafta geldi geldi gelmedi malesef sezeryan 😞
mucizeyukleniyor Guller_ 40+0 benimde, sabah sancim vardı 1 cm açıklıkla mecbur eve geri gönderdiler, şimdide sanci kesildi🤷♀️
Guller_ mucizeyukleniyor geçen hafta benimde öyleydi hala öyle salıya kadar gelmezse sezeryan malesef 😞
mucizeyukleniyor Guller_ önce suni sanci verip normali denerler bana öyle demişti doktor en son sezeryan
elvinimmm Yeniannis_ ben gayet memnun kaldim odalar zaten tek kişilik eşim ve annemde yanimda kaldilar surekli gelip ilgilendiler beni.ve bebegi kontrol ettiler dogumhanede de cok guzel ilgilendiler benim olduğum gunku ebeyle hemsire abla hep benle sohbet etti motive edici.konustu elimi birakmadilar hic guven verdiler.doguma doktorum girdi dikiside doktorum atti ebe sadece en son bebegin eşini çıkartcaklari zaman karnima gucunu verdi o kdar