Kızlar biz bebiş için karar verdik ve o gün korunmayı bıraktık(prezervatif) reglm bittiği günden itibaren yumurtlama testi kullandım. 8 gğn sonra yumurtlama gördüm ama ondan önce 2 günde 1 değerlendirdik. Yumurtlama olduğu günden itibaren çok şiddetli kasık ağrısı, bel ağrısı yaşamaya başladım. Psikolojik belki dedim ama asla geçmiyordu. Tabi bu süre zarfında psikopat gibi günde 5 kez test yapıyorum😂( ilk deneme bu arada ben çok tez canlıyım🥲)
Yumurtlamadan 5 gün sonra bu sefer de grip oldum. O kadar hastalandım ki mecburen acile gittik. Dedim önce bi gebelik testi verelim. Test sonucu negatif. 0.0100. Antibiyotik vericem dedi dedim yok. Şuan değil. Ben biraz bekleyeceğim. Kasık ağrılarım 7. Günün sonunda geçti bi anda ve dedim ki acaba yerleşme ağrısı mıydı? Geçti acaba yerleşti mi? Kendi kıçımdan uydurmam da olabilir bu arada 😂 ve test yaptım. Mutlu son😇 çığlıklar vs şuan 13 haftalığız. Cinsiyet için randevu aldık taaaa 2 hafta sonra. Eşime olan sevgim olmasa gidip tek başıma öğrenicem başka yerden o derece 😜 o da bana şuan hiç güvenmiyor hahahha. Bu tez canlılık beni bu formlarda yiyip bititecek🤭