Funda-01 anneoluyoruuumm16 31 haftalığız hala mide bulantim bitmedi doktorum doğuma kadar bitmez dedi 😕 inşallah szinki çabuk biter
anneoluyoruuumm16 Funda-01 ay ilk gebeliğim hiç bir fikrim yok. Tek duam hemencecik geçmesi. Arkadaşım var benden 5 ay kadar önde o ama hiç bulantısı olmadı. Bebek erkek diye olmamıştır seninki kız olur diyorlar bilemiyorum artk rabbim ne uygun görürse
Funda-01 anneoluyoruuumm16 erkek veya kızla alakası yok bence benmde oğlum olacak ilk gebeliğim ailemde kimsede bu kadar bulantı görülmedi bir tek bende malesef 😕 artık çocuğum sağlıklı doğsun da bu da geçer diyoruz napalim
cevriye35_ anneoluyoruuumm16 ilk 3 ay ağır geçti şimdi ara ara oluyor prilam içiyorum 16. Haftadayim daha rahatiz
Hasretim7780 anneoluyoruuumm16 5 ay çektim berbattı ama her hamilelik kendine özgü insallah sizin hemen son bulur
362019 anneoluyoruuumm16 benimki hemen hemen 20. Haftada bitti belki tuzlu haşlanmış patates iyi gelir dene istersen
badekivannc anneoluyoruuumm16 15+1 hala devam ediyor ilk zamanlar çok daha kötüydü sürekli yatıyordum ilaç vermişti doktorum onun sayesinde biraz daha iyi olmuştum
Asel2702 anneoluyoruuumm16 malesef değişiyor benm 12. haftada başladı bulantım ne zmn geçer bilemiyorum
Oznursorhan anneoluyoruuumm16 sadece bulantı mı oluyor yoksa kusuyor musun ? Benim 7+2 sadece bulantım var çok şükür o da acıkınca oluyor sadece
sevaldqn1 anneoluyoruuumm16 5. Haftamda başladı ve 7de bitti canım o aradaki hafts bende çok kötüydüm prilam içiyorum o kesiyor şuan
Jamila_Karim anneoluyoruuumm16 bitiyor canım merak etme Eğer bulantınız çok fazlaysa doktorunuzdan size ilaç yazmasını isteye bilirsiniz
Kuzuluanne anneoluyoruuumm16 hafta bulantılar başladı 10. Hafta kusmalar eşlik etti 12. Haftadayım bulantı ve kusmalar devam ediyor şuan da da bulantım var o kadar yoruldum ki bulantılardan midemi sürekli hissetmekten Allah yardımcımız olsun. Bu arada prilam kullandım 11. Haftada ama pek etkisi olmadı 🥲
Yrgnnnnnn anneoluyoruuumm16 ilk bebeğimde 3 ay serum la geçirdim su dahi içemiyordum. Şuan ikinci bebeğim. 17.haftada geçti buda uzun sürdü. Çok zor bir dönem Allah yardım etsin tüm anne adaylarına