000 Ben 14.haftalik oldum asiri üşümeye başladım bazen sıcak basıyor bazense çok üşüyorum sanki kar yağıyor ayaklarıma vücuduma neden böyle oldu bilmiyorum aynı şeyleri yaşayan varmi
Nmhrkl 000 ilk zamanlar yaşadım sonra hamile olduğumu öğrendim. Kasım ayının ilk haftasında. Çift çorap kazak giyerdim işten gelince de battaniye üstüne yorgan orterdim ve binanda ateş basardi
berkabusra1 000 o haftalarda bende çok üşürdüm kazak ceket kalın çoraplarla gezerdim normal sanırım ama şimdi 33. Haftadayız sıcak basıyor sürekli 😅
berkabusra1 000 sonrada sürekli sıcak çok terliyorum diye yakınıyor insan 😅 hayırlısı ile geçer bu zamanlar inşallah 🙏🏼☺️
alakayamaydanoz Haftama girdim ama nasıl üşüme. Çift çorap yelekle geziyorum evde. Başından beri öyle ayaklarım hiç ısınmıyor
2309 000 o haftalarda bende öyle idim doğalgaz sonda gelen bu ne sıcak derdi ben üşürdum ama şimdi 32 haftalık oldum bu sefer de yanma başladı öyle böyle deil ayaklarim altı falan sürekli su tutuom 🙃
Mamalisa Ay bende de var üşüme hali sıcak su torbasıyla yatıyorum hergün ısınmak için. Vücuttaki Kan bebeğe gittiği için sanırım
yasemin1622 000 evet ilk 3 ay aşırı üşüdüm 3. aydan sonra da yanmaya başlıcaksın özellikle geceleri 🥲
Gldekpnci 000 bende öyleydim sonra geçti güya erkek bebek üşüme yaratıyormuş özellikle ayaklarda kız bebek sıcak basması ne kadar dgru bilemem
000 Gldekpnci benim iksiide oldu ama bazen sabaha doğru çok sıcak bastığı oldu şuan üşüme var arada geliyo gidiyor bir geliyor bir gidiyor 😃😃
000 Elizo inşallah erkektir öyle hissediyorum ben hep ama ozeldeki doktor kız dedi bakalım ne olucak değişecekmi sağlıklı olsunda önemli değil ama ilk hamileliğin erkek bebek daha çok şey geliyor 😃🧡🤲
ilknur_00 000 bende çok üşüyorum çabuk sıkılan çorap bile zor giyen biriydim bende erkek hissediyorum rüyalarımda bile hep erkek çocuğu gördüm doktorum 13 haftada kıza benziyor dedi netleşmesi için 17. Haftayı bekliyorum şuan 15 haftalık 🤷
000 ilknur_00 aynı bende rüyamda erkek çocuğu gördüm benimde ozeldeki kız dedi bakalım bende bekliyorum 13.haftalikken gitmiştim kız denildi 15.haftada kendi doktorum ne soylucek onu bekliyorum heyecanla birde değişenler çok var burda bilmiyorum 😃
ilknur_00 000 hayırlısı sağlıklısı nasip olsun inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin. Benim sağlık açısından artık doğum yapmam yasak dünya güzeli iki kızım var Rabbim sağlıklı eli yüzü düzgün dert olmayacak evlatlar nasip etsin inşallah ❤️