Zeyna01 ben doktordan bahsettim birine acaba sen miydin sonra gidip anlatılmış doktora ben 40 muayeneye gittim mecbur. Bir ton azarladı beni yani sen miydin o sadece meraktan soruyorum. Normal doğum yaptım inşallah sen Doktor’un iyi zamanına denk gelirsin bir de ekip çok iyi ebeler olsun bebek için benim için gelenler ilgilenenler çok iyiydi 1.ve 2.doğumu bu doktora yaptım ekip on numara. Ama 2.de doktor uyudu gelmedi mi bilmiyorum bayıltıp doğurtacaktı beni öyle anlaştık ama istediğim şekilde doğuramadım doğumda kötü davrandı bana normalde doğuma eşimde gelecekti ama girmesin dedi doktor gece 2 de suyum geldi defalarca aradım açmadı ne doktor ne ebe numaralrı yoksa sen de yazayım buraya istersen kabus gibiydi 1buçuk saatlik yoldan gittim hastahaneye en az 1 saat doktor bekledim sancılı halimle bebeğin kafası çıkmak üzereydi kafasına dokunmuştu ebe ebe dedi bana üstelik çok kötüydü çok bir de ameliyat olmak zorundayım yine o hastahaneye gideceğim ama burcu hanımı düşünüyo rum çünkü dediğim gibi hastahane olsun ekip olsun on numaraydı çok iyilerdi biri özellikle elimi tuttu bana çok iyi geldi o