selverg İki gündür boğaz ağrısı çok ciddi baş ağrısı çekiyorum nefes alırken sanki boğazlarım kaşınıyo yanıyo, malum bu dönem de ilaçta içemiyoruz yapmadığım şey kalmadı nane limon tavuk suyuna çorba bal kararbiber ama sanki daha da kötü oluyorum 😭
Hmyraltnts selverg Ay bende aynıyım ya baş ağrım pek olmuyor ama boğazlarım çok kötü öksürük felan geçmiyo. Ama ben biraz soğuk su dondurma vs fazla kaçırdım sanırım ondan da olmuş olabilir bilmiyorum umarım en kısa zamanda iyi oluruz canlarım🥺🤦🏼♀️
mrvlyl selverg Bende öyleyim 2 gündür dr gittim hafif antibiyotik yazdı zararı olur mu diye sordum enfeksiyonun bebeğe daha zararı varmis kullaniyorm
Tugraseda Bu seferki cok fena bi salgın ben 2 haftadır gribim 2 kere doktora gittim 1 kere serum taktırdım yok bana mısın demiyo. Pastiller çorbalar dinlenmeler neler neler ama hala tam atabilmiş değilm üstümden
selverg Tugraseda bi parol içebiliyoruz zaten açıkçası onu da içmek istemedim eğer böyle devam ederse doktora gideceğim bende 😭
Tugraseda mrvlyl evet bende bademciklerimin ağrısı geçmeyince internetten ne iyi gelir diye araştırırken bi baktımki ne görüyim özellikle 2. Trimester döneminde emfeksiyonun bebeğe daha fazla zararı varmıs erken doğuma kadar gidermiş