Denizzomerr Merhaba kızlar, hcg 4.1 çıktı 2 defa kan verdim belli aralıklarla. Aynı sabit çıktı. 4.1 normale göre yüksek neden böyle ki gebelikte yok kaset testte yaptım yok.
nevzatbaskomser Denizzomerr 5in altı negatif değer yüksek çıkmamış. Diğer aylarda pozitif görürsünüz inşallah
Eliffervam Bennim dün beta hcg 2605 çıktı bugün doktora gittim tekrar istedi 3020 çıkmış yukselisi iyimibir günde
Eliffervam guzelanne01_ doktor cuma tekrar gel dedi yarın sonuç bakmaya çağırdı utroson baktı ama şüpheli dedi varmı dedimde küçük 2cm bişe var ama dedi 5000 bin olması lazım dedi Beta hcg dedi an ez niye öyle konuştu anlamadim
guzelanne01_ Eliffervam doktorlar neden bunu yapıyor bilmiyorum devlet hastanelerinde bu daha fazla durduk yere sterese sokuyorlar benim betam 399 çıktı ben geç döllenme olduğunu anladım 15 gün sonra gittim son regla göre 7 haftalıktım baktı kese var sadece dedi Devlete gitmiştim dedim bebek olması gerek değilmi bilemem dedi haftaya gel dedi 1 hafta bekledim ama resmen bilmeme rağmen aşırı stres yaptırdı doktor bana sonra özele gittim 8 haftalığımda son regla göre yani doktorum baktı kalp atışını duyduk gayet güzel açıkladı 6+4 sün dedi geç döllenme olmuşssun dedi içim rahatladı