2bebegim Burnumageliyoduslkmsn elinize sağlık, bende böyle yaptım sayfama girip görebilirsiniz. Kasnağı ben tuhafiyeden 10 liraya aldım ve 30 cm çapında.🤭
Burnumageliyoduslkmsn 2bebegim ah salak kafam 😁😁😁😁 kapı susunuzu ararken pleksilerin arkasında yapışkan olduğunu yeni ogrendim desem 😁 silikonla tutturdum 😁
2bebegim Burnumageliyoduslkmsn 🙈😂😂😂😂 estağfurullah, birbirimizden öğreniyoruz ne güzel 🥰 ama o kağıtlarda hiç anlasilir değil baya zor çıkıyor zaten😅😅🤪
Zeynepzynp Kuboss91 bende Instagram da soner sus bebek ten yastık ve kaplı süsü yaptırdım çok hızlı ve güzel geldiler memnun kaldım
Kayra07 Halis4169 trendyoldan söylediğiniz satıcının linki var mı aceba böyle bir yazı tahta yaptırmak istiyorum🌸
Miniklerim22 Kuboss91 trendyol dan yaptırdım yarın gelicek inşallah gzl olmuştur 164 tl yaptrdım bnce trenyolda bakın derim ❣️
Halis4169 Kayra07 evet evet şipariş verdikten sonra şipariş numarasıyla soru sor bölümüne yazıyorsunuz hatta bana kırılıd diye iki ismi de iki tane yollamıştı satıcı
Mavisim099 Burnumageliyoduslkmsn güle güle kullanmak nasip olsun inşallah 💜benimde ilk evladim o yüzden bende bu tarz bise yapmak istiyorum çok teşekkürler 🥰😍
Law55 Instagramda ve Trendyolda her ikisi de “ makromelvan ” diye geçiyor ben Instagram sayfasından ulaştım renk değişimi ekstra istekler vs hepsini yaptı sağolsun. kapı süsü , isimli yastık , hediyelikleri yaptırdım çok memnunum