MutluVeTazeAnne Kızlar 36+2 günlük hamileyim bu nst dede iki hafta öncekinde de bebeğimin kalp atışları yüksek çıktı perinotolojiye gittim ama bu kalp atışları normal dedi 160-180 seyrediyordu kalp atışları doktorda not düştü perinotolog bakmamıs normal demiş diye böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu detaylı ultrason da yaptırmamıştim ama şimdi çok pişman oldum keşke yaptırsaydim acaba başka hastane başka doktora mi gitsem haftaya yine kontrolüm var bebeğimin kalbinde bir sorun mu var acaba baya kafama takıldı
SezerHanifestn MutluVeTazeAnne benim de 120 130 larda çıkıyordu eğitim araştırmaya sevk ettiler kan akışına bakilmasi için gittim ve hicbir sorun yok dediler
MutluVeTazeAnne SezerHanifestn 160-180 lerdeydi kalp atışları yüksek diye perinotolog gittim oda normal bunda bir şey yok dedi ultrasonla falan bakmadı bile ya
MutluVeTazeAnne SezerHanifestn acaba bebeğimin kalbinde bı sıkıntı mı var böyle yüksek çıkıp bebeği sağlıklı doğan var mı sadece nst sonucuna baktı ve bu normal dedi kendi doktorum da perinotolog bakmamıs diye not tuttu inşallah kötü bir şey çıkmaz bebegimde