Kubrakarahan ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım:) doktorum şle baştan anlaşmamızdımişte sigara bırakılacak vs. Ama sonra stressin etkisi daha kötü diye bir bahane ile (bu gerçek tabii) az da olsa içtim, belki günde bir iki belki üç günde bir iki falan. Ancak enteresandır, test sonucunu beklerken hastane bahçesinde içtim yani saymadım ama sonuç pozitif dedikleri anda da garip bir şekşlde bir daha içmedim :))) canım da istemedi. Şimdi bebeğim üç aylık. Geçen hafta aylardan sonra bir akşam benepş anne ve kvalide ye bıraktık ve arkadaşlarla dışarı çıktıl, geceye aktık diyelim zira gece 9 gibi bebişi emzirip çıktık, sabah 4 de geldik eve. 3 kokteyl içtim ve yanında da rahat yarım paket sigara içtim. Yalan değil, iyi de geldi, iyi de eğlendim, çok keyif aldım, çok dansettim falan. Sabah 4 de geldim eve o gpne dek asla görmediğim miktarda süt sağdım ve attım ://// ertsi gün de epey sütüm vardı sağdım yine.. ama atmadım ;)) doktorum dedi hatta keşke atmasaydım gerek yoktu diye ama panikle bir şey olur diye döktğm. Ama sonrasında yine içmedim