Canım çok sıkıldı yazmak istedim… 1 Mart’ta ayrıntılı ultrason için randevu aldım. Bu arada Şubat’ın ikinci haftası almak istedim ama randevular dolmuştu. 1 Mart’ta bana 25 nisan’a gün verildi, yaklaşık 2 ay sonrası. (Kocaeli-alikahya) Buraya kadar her şey normal. Bu süreçte özeldeki doktoruma muayene olmaya devam ettim. Bugün randevu günümdü, hastaneye gittim hastane kapanmış 🥲 çocuk ve kadın doğum hizmeti şehir hastanesine taşınmış, benim bundan haberim yoktu. Perinatoloji de yazmıyor ama bunun içinde. Ve maalesef şehir hastanesini gidecek zamanım da olmadığı için randevuma gidemedim. Böyle bir şeyi nasıl atladın diyebilirsiniz, nereden aklıma gelebilir ki şehir hastanesi açıldı alikahya’da hala randevum geçerli mi diye düşünmek?
Sizce bu durumda hastanenin de bir sorumluluğu var mıydı? Sonuçta MHRS’den alınan randevular gibi değil bu,mesaj geliyor ya da mail geliyor, bir gün önceden aranıyorsunuz randevunuz hatırlatılıyor gelmeyecekseniz iptal edin deniyor. Bunda hastane değiştiği halde benim numaram onlarda olduğu halde ne bir mesaj ne bir arama geldi.