Sadebikahveee Arkadaşlar geçen ayın 26.sında ceysu hanım 9700 demişti ama zam gelicek dendi. Şuan gidipte zamlı fiyatı ögrenen var mı 10500 mü 15000 mi ?
sidames Sadebikahveee merhaba, yarın Çınarlıda doğumum var 9500 dediler ekstra bir şey olmazsa. Ama orada çalışan velimle konuştuğumda işitme testi isterseniz ekstra bin TL isteniyor yani 10.500 oluyor dedi
ElifTzl Sadebikahveee Doktordan doktora degisiyor mu o zaman ya?Benim doktor Ahmet önoglu 3 ay önce 12bin demislerdi yarin tekrar arayip sorayim ben de bari
Sadebikahveee sidames ay inşallah 9bin 500 de kalmıştır haziran gibi doğumum artış olcak dediler ama sormadım daha. Doktorunuz kim benim ceysu hanım.
daryaost sidames bana dediler ekstra kan uyuşmazlığı var diye çocuğu iğnesi yaptrcaz falan. ama bu test defalarca yaptım 3 hastanede gerek yoktu normalde 🤦♀️
Sadebikahveee ElifTzl benim doktorum ceysu hanım dün gittim daha kontrole 350 ödedik muayene ücreti. Hatta 26 nisanda sormuştum 9500 dedi. Haziran gbi artış olcak diyodu
daryaost ElifTzl sigortalimisiniz? sigorta olan işte 10 bin gibi. benim sigortam yok o yuzden bana fazla dediler
Meliketurnali ElifTzl ahmet beyin muayenehanesi dışarda olduğu için onun doğum ücreti ayrı diye biliyorum doğumda çınarlıya geliyor
Gunyuzu ElifTzl ben de ona gidiyorum daha geçen muayenede sorduk fiyatı zam geldi 10500 hastane alıyor 5 de ben dedi toplam 15500
Marziyeee12 Sadebikahveee merhaba bende çınarlıya gittim ilk defa ama doktorumdan memnun kalmadım siz ceysu hanımdan memnunmusunuz acaba
ElifTzl daryaost Benim de var kan uyusmazligi canim her ay duzenli test verdim simdilik bebisle uyusmazlik yok ama galiba dogumdan sonra eger bizim kan grubumuzu almazsa 2.bebegin sagligi icin igne olmamiz gerekiyor dogumdan 72 saat icinde
daryaost Meliketurnali işte yazdım gibi sigortali olan. benim sigortam yok doğum 15. bugun doğuma gircem ztn
ElifTzl Gunyuzu E iyi cok zam gelmemis o zaman ben sormaya cekindim Ahmet Beye nedense😂Disardaki kizlara sordum dün onlar da bilgimiz yok demisti iyi oldu ogrendigim tesekkurler😍Zaten doguma max 10 gun kaldi daha zam gelmez
daryaost Sadebikahveee evet. suni sanci yapacaklar normal doğum gelmese sezaryen olacak. 38 haftayim daha suyum azaltmiş dedi
Gunyuzu ElifTzl sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizim doğum haziran 15 gibi görünüyor inşallah o zamana artmaz