Senoss5334 Gamze58 benim de hep içime erkek doğuyordu zaten rüyalarımda erkek görüyordum hamile oldugumu öğrendiğimde haber verirken hamileyim erkek olucak diyordum 😂hayırlısı tabi değişirse eşim sevinir 😊
KeremSevda27 Kizil ozele gttim çok çok iyi doktordu diyebilirim 12. Haftada kıza benziyor 15. Haftada %90 erkek dedi
Kizil KeremSevda27 banada 12 haftamda kız dedi 16 haftalığım gitmedim 17 haftamda gideyim diyorum tam belli olsun iki kızım war nasip kısmet artik
Miram65 Kizil aynen canim nasip benim de bi kızım var cok isterim bu oglan olsun bakalim bend3 gec gidecm tam .net olsun
Kizil Senoss5334 ewet kız cikiyo ama diğer kızlarım ikisindede erkek cikiyosu kürtaş olsun karnında öldü ondada kız cikiyosu ama erkekti
Kizil Miram65 aynen farketmez ayiramayiz hepsi bziim evlâdımiz ama insan degisk istemiyo değil yinede sağlıklı olsunlar
Kizil Arjin_rojin walla bilmem banada 80 kız dedi ama hayirlisi diğer kızıma 5 aya kadar erkek dediler sonra kız oldu inananmiyo insan
Papatyam34 Senoss5334 bana da 13+1 erkek Dedi ama hiç bakmadan dedi sanki cinsiyeti ne dedim pat diye erkek dedi ne ara neye baktıda dedi anlamadım 😊