Guenn Hanımlar guatr sayım 4.790 dı 50 lik hap kullandım 3150 ye düştü tekrar yaptıracam şimdi değerler istediğimiz gibi olursa düşerse tekrar kullanacak mıyız?
Asemosu06 Bende 4 kusurlu bişi ile başladım 25 mg tahlil yaptırdım 1 ay sonra 1 kusurlu rakamlara düşmüştü 25 mg devam
Guenn Asemosu06 Bende yarın yaptıracam bakalım inşallah düşmüştür korkuyorum bı zararı olur diye bebeğe 🥹
Selmaa-00 Guenn Korkmayın..İlaç kullandıkça düşüyor..gebeliğin sonuna kadar kullanacaksın dedi banada doktorum..benimde yüksekti,50 mg kullandım düşmeye başladı..dozunu doktor inip çıkmasına göre ayarlıyor merak etme..Allah sağlık versin bebişlerimize ve bizlere inşallah🙏
Guenn Selmaa-00 amin canım peki özel’e mi gidiyorsunuz ben özel’e gidiyordum da çok pahalı olunca devlete gidecem Devleti’nin doktorlarına giden var mı
Selmaa-00 Guenn Başlarda bu tsh değerlerime hep devlette baktırdım ilacı bana devlet hastahanesi verdi…Ama eşimi içeri almıyorlardı,içeri iki üç hasta birlikte alıyorlar,eşimde sinirlendi bu duruma,özele gitmeye başladım…