Nursedamutlu naz_ozz tuvalete çıkmaktan kastınız idrarsa eğer daha yeni başlıyor daha da sıklaşcak yarim saatte bir gidiyorum desem yeridir😂
Daisy0000 naz_ozz 31 e gireceğim , idrarım olmasada varmış gibi bir his oluyor, özellikle dışarıdaysam sanki saatlerdir tuvaletimi tutuyormuş gibi sıkışmış halde WC’ye gidiyorum ama halbuki hicbirsey yokmuş .. 18den beridir böyle
dilay_06 naz_ozz normal bu sorun yüzünden ben kocama üst kattaki tuvaleti tahsis ettim o da bana alt kattakini bıraktı (dublex)
naz_ozz Nursedamutlu Ya normalde gebe değilken bile çok tuvalete çıkan biriyim kronik mesane iltihaplanmam var tembel yani ama hamilelikte girince tuvalette yatacağım artık🥲😂😂😂😂
pinkioctober Haftadayım başlarda her şey normaldi taki 19. Haftama gelene kadar. Şimdi biraz bişey yesem bile hemen tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum🥲
Nursedamutlu naz_ozz vallahi bende aynı normalde de çok sık giderdim ufacık bile olsa gitmek zorunda kalırdım şimdi sanki cok varmış gibi oluyor ama gidince hiç yok çok tuhaf seyler😂
Simayla naz_ozz hımm bende hamilelikte bu tarafa oldu gece yatar kalkmadım tuvalete şimdi gece 3 4 kere uyanıyorum gündüz haddi hesabı yok az bişey su içsem hemen
naz_ozz Simayla maalesef öyle dün gece saymadım o kadar çok gittim ki bide uykum yontu daha çoğalıyor öyle günde 3 litre su içiyorum ne yapayım mecbur